Invisalign Proces del tractament


 

 

Consulta inicial gratuïta

El Dr. Mallol, examinarà la teva boca i les tevés dents, t’explicarà quins problemes hi veu, com resoldre’ls i  millorar el teu somriure i quin resultat podrem aconseguir amb Invisalign.

En la primera visita, mirarem de resoldre tots els dubtes respecte a aquesta tècnica nova, tant mèdics com econòmics.

En la Clínica Dental Mallol només et recomanem el que és millor per a tu. Valorem si la tècnica d’Invisalign és la més adequada en el teu cas. De no ser així, som experts també en ortodòncia amb brackets convencionals i linguals, tanmateix, aconsellem seguir aquest tractament  si acompleix millor els requisits del teu cas.

 

Analitzarem les teves dents amb tecnologia de 3 dimensions i elaborarem un pla de tractament

Si considerem que el cas es pot tractar amb Invisalign realitzarem l’estudi pertinent. Per elaborar aquest estudi, pendrem unes mides de les teves dents, unes fotografies i radiografies de la teva boca.

Enviarem tota aquesta informació a Estats Units. Allà un escàner digitalitzarà aquesta informació i la traspassarà al software específic d’Invisalign: ClinCheck.

En el ClinCheck veurem la teva dentadura en tres dimensions. El Dr. Mallol podrà utilitzar el programa per veure els canvis que es produiran a al teva boca i coneixerem el número d’aliniadors que necessitaràs. A la vegada, tambépodràs veure i comprobar els moviments que es produiran en les teves dents i el resultat final abans de començar.

 

Fabriquem aliniadors a la teva mida

Una vegada aprovat el teu pla de tractament, s’enviarà aquesta informació a Estats Units, es fabricaràn els teus aliniadors, personalitzats al 100% per les teves dents i pels moviments necessaris que aquests hauràn de fer.

 

Controlem en tot moment l'evolució del tractament

Quan arribin els aliniadors, el Dr. Mallol t’explicarà com posar-los i treure’ls. Aproximadament, cada quinze dies hauràs de canviar els aliniadors i col·locar-te uns de nous. Te’ls hauràs de treure per menjar, raspallar-te les dents i quan tinguis algun motiu o ocasió especial.

Per aconseguir els resultats esperats hauràs de portar els aliniadors el màxim temps possible.

Cada 4 o 6 setmanes,  hauràs de venir a la nostra clínica per a que et proporcionem els següents aliniadors i sobretot, per controlar l’evolució i el moviment de les teves dents.