Tractaments

Ortodòncia Lingual

Incógnito és un aparell d'ortodòncia que es fixa per la part del darrera de les dents. És completament invisible des de fora. Els brackets es fabriquen en or i es dissenyen a mida per la dent de cada pacient, d'aquesta manera es garanteix una adaptació perfecta, s'eviten lesions a la llengua i a les genives i s'aconsegueix parlar còmodament.

Tantmateix l'arc que es recolza en els brackets porta les dents a la posició que el doctor creu adequada per l'objectiu final de crear el teu nou sombriure.

Implants

Torna a somriure gràcies a la tecnología dental més avançada.
 
Fins al darrer terç del segle XX la perdua d'una o més dents sols podia paliar-se amb una dentadura postissa que en el dia d'avui és una sol·lució obsoleta, potencialment dolorosa, incòmoda i pot resultar poc pràctica per mastegar i parlar. Els implants ens sol·lucionen aquests problemes, perque ofereixen la mateixa funció que la dent natural. Mitjançant aquesta tècnica restaurem allò que la naturalesa ens ha donat, objectiu desitjat per tots sempre que fem un tractament.
 

Estètica

BLANQUEJAMENT DE LES DENTS
Tècnica que, mentre dorm, li permet obtenir un color més blanc de les seves dents assolint un millor somriure.
 
TRACTAMENT RESTAURADOR DE LESIONS EROSIVES
Serveix per corregir les erosions de les peces dentàries.
 
CARILLES DE CERÀMICA
Tractament que aconsegueix resoldre les alteracions estètiques de les dents anteriors.
 
CORONES I PONTS DE CERÀMICA

Ortodòncia

ORTODÒNCIA REMOVIBLE EN NENS
Tractant petites alteracions quasi insignificants a l'edat de creixement, es poden prevenir deformacions que serien importants en un futur. 
 
APARATOLOGIA FIXA
Fent servir aquest sistema en els casos en què està indicat, assolim un control més ràpid i eficaç sobre les forces que volem aplicar per aconseguir la ubicació de les dents al lloc adequat. 
 
ORTODÒNCIA D´ADULTS

Periodòncia

TRACTAMENT DE LA PERIODONTITIS JUVENIL I DE L´ADULT
Mitjançant l'aplicació d'algunes tècniques molt senzilles com el poliment i l'allisada radicular o d'altres més complexes com tractaments quirúrgics de la geniva es pot aconseguir el tractament d'aquesta malaltia. 
 

Preventiva

L’odontologia preventiva ens ajuda a mantenir el seu somriure durant molt de temps i evitar despeses considerables en llargs i costosos tractaments mitjançant la prevenció.Vostè té a la seva disposició un control permanent i assessorament del seu estat de salut bucal amb el nostre Programa de Revisions Periòdiques Preventives.Confiant en l'interès que li pugui donar aquest nou servei, el convidem a una primera visita sense cobrament d'honoraris mèdics per avaluar l'estat actual de la seva salut oral, valorar opcions de tractament i manteniment posterior.Per concertar una entrevista, així co