Ortodòncia

ORTODÒNCIA REMOVIBLE EN NENS
Tractant petites alteracions quasi insignificants a l'edat de creixement, es poden prevenir deformacions que serien importants en un futur. 
 
APARATOLOGIA FIXA
Fent servir aquest sistema en els casos en què està indicat, assolim un control més ràpid i eficaç sobre les forces que volem aplicar per aconseguir la ubicació de les dents al lloc adequat. 
 
ORTODÒNCIA D´ADULTS
Sempre que estigui indicat, el tractament d'ortodòncia es pot aplicar a totes les edats. 
 
Tenim a la seva disposició brackets estètics de ceràmica, en casos en que el pacient no vol deixar de somriure durant el tractament.
 
 
ORTODÒNCIA INVISIBLE
A la Clínica Dental Mallol utilitzem el nou sistema Invisalign. Aquest sistema utilitza jocs d’aliniadors fets a mida. Els Aliniadors, pràcticament invisibles, reposicionen les seves dents perquè aconsegueixi un somriure del qual sentir-se orgullós. 
 
ORTODÒNCIA LINGUAL
Amb el Sistema Lingual Invisible Incógnito, l’aparell es fa a la mida del pacient i va enganxat per la part del darrera de les dents. És molt més petit i més còmode, a més s’aconsegueixen resultats de manera ràpida i fiable.
 
 
TRACTAMENT QUIRÚRGIC DE MALFORMACIONS DENTOFACIALS
Indicat a aquells casos en què mitjançant els tractaments anteriors no seria possible una perfecta organització funcional i estètica de totes les dents.